Berättade om cvea.se och om mig…

cvea.se

…för en person som driver ett företag med en kul affärsidé. Det vore kul att kunna samarbeta och erbjuda mina kunder det han pysslar med i sitt företag. Därför berättade jag lite om mitt företag och om mig. Det är rätt nyttigt att göra det ibland. Så här skrev jag: 

Jag har lite udda arbetstider i mitt företag eftersom jag drygar ut inkomsterna med att jobba extra på nätterna. 🙂 Jag brukar arbeta från 11-12 till sena kvällen när jag inte jobbar natt. Idag hade jag lite annat än datorn att göra så nu blev det inte förrän 13. Har jag jobbat en natt så börjar jag arbeta i företaget vid 15-16 tidigast.

Telefonen är annars inte min bästa vän direkt. Jag tycker att den har ockuperats av diverse tidstjuvar som vill sälja saker till mig som jag inte har bett om. 🙂 E-post och skriftlig kommunikation passar mig mycket bättre. Alternativt ses i verkligheten. Men det är ju pandemi nu förstås. Men jag svarar gärna på frågor via mejl. Jag kan börja med att berätta lite.

Jag tog över Palle Media i Forshaga centrum, med lokal på Storgatan, hösten 2016. Sedan dess har jag arbetat för att så mycket som möjligt av företagets arbete ska bokas och beställas online. I januari för ett år sedan flyttade jag maskinerna till vårt dubbelgarage och sedan dess har arbetat i ena änden av huset och sovit i den andra. Maskinerna jag har är en transferpress för tryck på kläder. En avancerad kontorsskrivare som kan vika och göra häften. En cut-and-print, Roland, som kan göra dekaler och transfertryck med bilder till tryck på textil. Plus en Roland plotter som skär i transfer- och dekalfolie.

Jag har samarbetspartners som kan fixa både reklamprylar med tryck som isskrapor, pennor och vattenflaskor och lite annat smått och gott. Det finns även samarbetspartners som gör storformat som beachflaggor, rollups, banderoller och mycket mer. Då gör jag originalfilerna i Adobes programvaror som jag korrar med kunden och mina partners fixar själva tryckarbetet och skickar sakerna till mig eller direkt till kund.

Jag arbetar så ofta jag hinner med att bygga på min webbshop, cveashop.se och med att utveckla företagets huvudhemsida cvea.se Tanken från min sida är att jag vill ha så mycket av kundkontakten som möjligt digitalt, och skriftligt. För som jag sa, telefonen har nästan blivit en paria för mig och dessutom har jag så oregelbundna tider. Plus att jag prioriterar arbetet jag håller på med för stunden i stället för att svara i telefon. Detta på grund av att det är så fruktansvärt irriterande när det är någon som vill sälja något i andra änden.

Jag är akademiskt utbildad informatör och praktiskt utbildad journalist. När jag startade enskild firma 2005 var det som frilansjournalist och med ett uppdrag som redaktör för en tidning för miljö- och hälsoskyddsinspektörer. Sedan 2010-11 frilansar jag varje vecka för Värmlandsbygden. En veckotidning för hela Värmland där ”Forshaga-sidan” är ”min sida”. Det blir ett reportage i veckan och det jag skriver för Värmlandsbygden hamnar även på mitt hobbyprojekt, (sedan 2008), forshagadejenytt.se där jag även lägger ut lite reklam för mig själv och lite annat då och då.

Hälsar Cicci Wik – cvea.se

Cicci Wik cvea.se
På kontoret, cvea.se Lingonstigen 5 i Forshaga.