Onlineservicen är alltid i läge ”on”

Arbetsplatsen hemma
Arbetsplatsen hemma

…eller ja, jag sover ju på natten förstås och det händer att jag har något annat för mig. Men ofta svarar jag på frågor om trycksaker, tryck på kläder och andra funderingar när de kommer och så fort jag ser dem. 

Idag har jag suttit och arbetat med sida upp och sida ner till veckans Värmlandsbygden. Men nyligen var det någon som frågade om små skyltar med texten; RASTA INTE HUNDEN HÄR. Då tar jag mig tid att svara så klart.

Telefonen däremot, den är på tyst läge när jag redigerar. Men idag har det bara varit säljare som har ringt till mitt privata nummer så det gjorde inget. Den som väljer det kan givetvis prata in ett meddelande på telefonsvararen också. Det lyssnar jag ju på när jag får en stund över.

Jo, så är det… Mejlen och Facebook är jättebra kanaler att nå mig på. Telefonen kan ta lite längre tid.

När jag arbetar med redigeringen har jag min laptop och en skärm. I laptopens skärm finns e-post och Facebook. På den stora skärmen har jag mitt arbete. Skriver du till mig på Facebook eller på e-post så ser jag det. 🙂

…nä nu har jag bara resten kvar. Dags att jobba vidare! Vill du veta vad det är för tidning så kan du läsa mer här; varmlandsbygden.se