Hej alla

Mediciner och febermätare
Mediciner och febermätare

Tanken var att jag skulle skriva ett nytt inlägg, torsdag eller fredag, 10-11/10 också. Men det blev kaotiskt mycket annat att tänka på i butiken. Det hanns aldrig med.

På fredagen hade jag en tid på vårdcentralen i Kil. Det var fotvård jag skulle på, något jag gör en gång om året. Men på väg dit kände jag att det var något som hade börjat kriga i min kropp.

Lördagen kom och då kom febern. Den steg under följande dagar till över 40 grader till och från. Nu har en hel vecka gått och febern har sakta krupit neråt igen. Idag, söndag, låg den på 37,5 och det är ju nära nog friskt. Skönt tycker jag!

Att vara företagare och bli sjuk är verkligen inget roligt. Det finns ju liksom ingen vikarie som kan rycka in. Det finns heller ingen sjukersättning att få.

Torsdag och fredag i veckan som gick var jag tvingad att stänga. Det var INTE roligt! Inte roligt alls!

Men trots febern senaste veckan lyckades jag dock göra en tidning klar. Det blev tre dagars intensiv planering av febernedsättande, sömnpauser och redigering. Men det gick även om det tog längre tid än det vanligtvis gör. En fördel är att jag gör detta arbete hemifrån, det är nära mellan datorn och sängen.

Så nu ska jag snart ta tag i tre dagars arbete med nästa tidning… Vi får hålla tummar och tår att jag är feberfri och fit for fight på torsdag!

Mediciner och febermätare
Mediciner och febermätare