Corona och butiken

Verksamhet online

Ja, det är inte lätt att vara människa… något Strindberg lär ha sagt också.

På grund av att jag blev förkyld valde jag att stänga butiken i två veckor tills det hade gått över. Men i dagsläget känns det ändå inte okej att öppna butiken. Dels på grund av smittrisken, att ingen vet exakt hur det går till. Men även för att jag ingår i en riskgrupp själv.

Därför har jag bestämt att det får bli tidsbokning som gäller om någon vill träffas i verkligheten. Men jag föredrar definitivt kontakt online, helst med e-post eller via Facebooksidan. SMS fungerar också bra.

GÖR SÅ HÄR:
Alternativ 1
– Skriv ner vad du tänkt dig i ett mejl, skicka till info snabel-a cvea.se
Du får ett korrektur på din idé tillbaka!
Alternativ 2
– Gör en skiss av din idé med papper och penna på ett vanligt papper.
– Ta ett foto med din mobil och e-posta fotot till info snabel-a cvea.se,
eller skicka det med mms till 070-796 17 74 så får du ett korrektur på
din idé tillbaka till din mobil!

Det kan gå, men det är betydligt svårare att nå mig på telefon. Detta har jag förklarat i ett tidigare inlägg. Jag är ledsen för detta, men är det layout och bilder det handlar om är det ändå enklare att kommunicera sådant på e-post, Facebook eller via sms.

Håll er friska där ute nu!

Hälsar Cicci