Konstig tid vi lever i

skyltfönster

….denna coronatid. Hur det går med ekonomin i världen, i Sverige och hos Cvea Media AB lär vi väl få se. 

Men i det här företaget är det i alla fall online som gäller nu. Eftersom jag ingår i en riskgrupp har jag valt att stänga butiken för spontana besök. Men oftast är jag på plats torsdagar och fredagar och även under helgen.

Måndag, tisdag och onsdag redigerar jag Värmlandsbygden.

För den som är frisk går det bra att boka en tid. Men helst ser jag ju att vi i så fall ses utanför butiken, på avstånd.

Det går däremot alldeles utmärkt att skriva e-post eller meddelande på Facebook. När jag redigerar kan det hända att jag jobbar intensivt under några timmar och då dröjer det med svaret. Men nästan all övrig tid, som jag är vaken, svarar jag så snart jag hinner under veckan. Så skriv å fråga, beställ eller ja vad ni vill.

info@cvea.se är adressen!