Ny adressmärkning på brevlådan?

Men nu syns det vilket hus denna lådan hör till.

…jo, jag tyckte att vår brevlåda hade blivit anonym. Märkningen med gatuadress och nummer hade bleknat bort. Men nu har den fått ny fin märkning. Har du också en tråkig, blekt adress på din låda…? Det går att fixa… kolla här! 

Så här såg vår brevlåda ut på nära håll.
…och så här ser hela brevlåderaden ut. Alla är lika blekta.

 

Men nu syns det vilket hus denna lådan hör till.

 

Erbjudande!

Vill du ha din postlåda märkt med en likadan dekal? Gör så här: Swisha 70:- till nedanstående nummer. I Swishappens meddelanderuta skriver du din adress.

När jag ser din adress och din betalning så fixar jag dekalen!

Bor du inom en rimlig radie, från Forshaga tätort räknat, så kan jag åka dit och sätta den på din låda också. Men det förutsätter att det är möjligt att se vilken låda den ska sitta på. Annars kommer dekalen i ett kuvert till dig. Posten brukar ju komma fram även till en brevlåda med en blekt adress.

Så Swisha så fixar vi detta!