Julklappstips för företag!

…ja så var det dags då! I år blir det dock en lite annorlunda jul för de allra flesta. I det här företaget fokuseras det på att gå över till att göra affärer online i första hand. Fysiska möten kommer sist på prio-listan. Näst sist är telefonen faktiskt eftersom den för det mesta ockuperas av säljare och folk som håller på med marknadsundersökningar. E-post är en utmärkt kommunikationskanal! Adressen är info@cvea.se 

Några julklappsförslag:

JavaGo One

…är den perfekta muggen för den som gillar att dricka sitt kaffe ”on the go”. JavaGo One rymmer 33 cl och kommer i flera olika färger. Den håller inte bara din dryck varm, den är en utmärkt reklambärare. Har man väl fått en JavaGo One, då håller man hårt i den. Mått: 33 cl. Höjd 130 mm. Max tryckyta rundtryck 1-färgstryck: Tryckytan anpassas efter behov.

Minsta antal 100 st. Tänk på leveranstiden…

Väskor

Här hittar du länkar där det finns förslag på ett flertal praktiska och snygga väskor, ryggsäckar, kassar med mera….
Priserna som står på varje produkt är exklusive tryck och moms. Räkna ut pris inklusive moms genom att multiplicera med 1,25.

Laptopväska Newwave NordKapp, en ryggsäck från Black Hill. EarthAware® Organic Bag for Life

Länkar till väskor, ryggsäckar, tygkassar, kylbagar och mycket mer:

New Wave
Black Hill
Fruit

…eller varför inte förkläden?

Children´s Apron PR149

Länk till förkläden >>

Priserna som står på varje produkt är exklusive tryck och moms. Räkna ut pris inklusive moms genom att multiplicera med 1,25.

Här räknar du ut vad tryck kostar >>

Har du frågor kan du alltid KONTAKTA cvea.se!